tirsdag den 17. august 2010

Springer update mm.

Tiden går med børn, kone og hus. Så arbejdet på værftet bliver en smule forsømt. Håber på en smule forståelse :)
I aften står den dog på værft arbejde. Jeg har gang i en Springer som jeg har fået spartlet og slebet. Jeg mangler lidt finpudseri omkring stævnrør, så er den klar til maling.

Så har jeg kredset lidt om min Seabex One. Den har disse SPPS drev. De larmer mere end hvad godt er. Jeg har også en idé om, at de ikke er lavet så godt som man kunne ønske. Så jeg har søgt lidt efter noget rem træk. Det viser sig umiddelbart at være en ikke helt billig løsning. Der skal bruges 4 sæt, af 2 remhjul og en rem. Dette løber op i noget der ligner 700 kroner. Oven i dette bliver jeg nød til at ødelægge mine drev en smule, for at kunne konvertere dem til remtræk.